پرش به محتوا

انجمن شرکت‌های انفورماتیک ایران

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

انجمن شرکت‌های انفورماتیک ایران انجمنی صنفی از شرکت‌های ایرانی فعال در زمینه کامپیوتر بود. این انجمن در سال ۷۳ تأسیس و در سال ۸۷ منحل و کلیه فعالیت‌ها و دارایی‌های آن به سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور منتقل گردید.[۱][۲]

این تشکل همان طور که از نامش پیداست انجمنی از شرکت‌های کامپیوتری بوده و یک سازمان غیر دولتی محسوب می‌گردد. از مهم‌ترین کارهایش: مشخص کردن نرخ تعرفه گمرکی قطعات کامپیوتری، صدور پروانه بهره برداری از تولیدات نرم‌افزاری، پیگیری و جلب توافق شهرداری‌ها در مورد امکان استفاده شرکت‌های انفورماتیکی از اماکن مسکونی همانند سایر شرکت‌های مهندسی مشاوره، صدور استاندارد و ایزو برای شرکت‌های نرم‌افزاری، پیگیری تصویب لایحه حمایت از پدید آورندگان نرم‌افزار، همکاری با وزارت امور اقتصادی و دارایی در تعریف، تعیین و ابلاغ ضرایب مالیاتی سازگار با شرایط نوین صنعت انفورماتیک کشور، تأسیس شرکت تحقیق و توسعه صادرات نرم‌افزار (ثنارای)، برگزاری چند دوره از نمایشگاه الکامپ، همکاری مؤثر در اطلاع‌رسانی و بسترسازی آغاز فعالیت‌های طرح تکفا، ارائه وام تکفا به شرکت‌هایی که نیاز به سرمایه‌گذاری داشتند، مقدمه‌چینی برای شکل‌گیری سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و نهایتا پروتکل ECE از شرکتهای عضو شورای عالی انفورماتیک می‌توان به لایف برد پارسه اشاره کرد.

منابع[ویرایش]

  1. «دبير انجمن شركت‌هاي انفورماتيك ايران: مسوولان ICT سازمان‌ها با آئين‌نامه‌ي نظام مهندسي نرم‌افزار آشنا مي‌شوند». ایسنا. ۲۰۰۳-۱۰-۱۰. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۱۰-۳۱.
  2. «انجمن شرکت‌های انفورماتیکی منحل شد».

پیوند به بیرون[ویرایش]

خبری در باره انحلال انجمن در وبگاه آی‌تی‌ایران